Nieuws

SISA sluit het circuit van de grootste kraan ter wereld!

Onlangs presenteerde Sarens hun nieuwe kraan, de SGC 250, aan de wereldwijde industriële gemeenschap. Met een duizelingwekkende hoogte van 250 meter en een radius van 275 m is deze de grootste ter wereld. Een laadvermogen van niet minder dan 5.000 ton maakt hem ook nog eens de sterkste ter wereld.

 

Deze kraan is een echte gigant. Maar al deze kracht moet worden overgezet en aangestuurd. Hier komt SISA in het verhaal.

SISA assembleerde en leverde om en bij de 2.000m hydraulische slangen en koppelingen aan dit project. Ook de 932 hydraulische snelkoppelingen die worden gebruikt om de verschillende settings mogelijk te maken, werden door SISA geleverd. Dit alles om het circuit te vormen voor de 18.000liter hydraulische olie die instaat voor de overbrenging van de verschillende krachten nodig om dergelijk indrukwekkend staaltje van Belgische technologie in beweging te zetten.

 

SISA Presto App

SISAPRESTO presenteert de SISAPRESTO app voor verdere verbetering van zijn ondersteuning.

Onverwacht hydraulische problemen? Je wil ze uiteraard zo vlug mogelijk oplossen maar je weet niet wie te contacteren? Laat staan dat je weet wie in de buurt is. Herkenbaar? Niet meer met deze app!

Van zodra je de app opstart tonen we alle depanneurs met bovenaan het centrale noodnummer van SISAPRESTO. De volgorde van de filiaalhouders wordt bepaald door de afstand t.o.v. jouw huidige locatie. Diegene die het dichtst bij jou aanwezig is staat bovenaan, de verst verwijderde staat onderaan. Kies de filiaalhouder die je wil contacteren en je krijgt een overzicht van alle contactgevens. Met 1 druk op de knop kan je de persoon contacteren.

Bovendien kan je je aanvraag tot ondersteuning bevestigen met een SMS. Zo ben je zeker dat de filiaalhouder verwittigd is en er geen kans is dat er informatie of tijd verloren gaat.  

De app kan je installeren op de meeste android-toestellen en vind je in de Google Pay Store.

Installatie:
Open Google Play Store op je smartphone en zoek naar "SISAPRESTO". Volg de gekende stappen om een app te installeren. We hebben enkel toestemming nodig om je huidige locatie te kennen en te bellen.

SISA nv is gevalideerd volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001:2015
Bij SISA nv wordt kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen. Vandaar ook onze 7 sleutel competenties:
 
Willen bijleren
Zich aanpassen en positief omgaan met weerstand
Zich klantgericht en kwaliteitsvol gedragen  
Initiatieven nemen 
Oplossingsgericht denken
Samenwerken
Respectvol omgaan en communiceren
 
Dit jaar hebben we ons toe gelegd op de transitie van kwaliteitssysteem volgens ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015.
Hiertoe heeft accrediteringsbureau SGS zowel onze plant in België, als deze in Polen, ge-audit. Deze audits heeft SISA met succes doorstaan en sinds 17 augustus 2017 zijn wij dan ook trots te mogen meedelen dat SISA nv werkt volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 versie 2015!

More info?

Contact us 

by phone 050 25 01 90 or by mail sales@sisa.eu